Usein kysyttyä

Ohessa useimmiten kysyttyjä kysymyksiä, ota yhteyttä mikäli jokin muu askarruttaa

Kuinka kauan kestää täyttää ja lämmittää paljuvene?

Pyrimme olemaan nopeita, jotta pääset vesille mahdollisimman pian tilauksesta. Nopeimmin olemme hoitaneet paljun risteilykuntoon 1,5 tunnissa tilauksesta. Suosittelemme varauksen tekemistä vähintään 4h ennen risteilyn aloittamisajankohtaa.

Kuka voi vuokrata paljuveneen?

Kuka tahansa vähintään 18-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen kansalainen voi vuokrata paljuveneen. Alle 18-vuotiaat pääsevät kyytiin vain vanhempien tai huoltajien läsnä ollessa.

Minkälaisen pätevyyden paljuveneen vuokraus vaatii?

Trafin eli Liikenteen turvallisuusviraston luokituksen mukaisesti paljuvene ei tarvitse erillistä pätevyyttä joten paljua voi ohjata kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt aikuinen, huomioiden paljuveneen vuokrasopimuksessa mainitut ehdot ja ohjeistukset sekä hyvää merimiestapaa edellyttävä vastuu ihmisten ja veneen turvallisuudesta.

Kuinka monta henkilöä paljuun mahtuu?

Kuudesta kahdeksaan henkilöä.

Ups! Tuli ja kuuma uuni veneessä, eikö se ole vaarallista?

Ei hätää, paljuveneen puulämmitysjärjestelmä on kokonaan veden ympäröimänä, pitäen veden samaan aikaan mukavan lämpimänä matkustajille. Voit nojata turvallisesti uunin suojalevyä vasten, sillä se on irrallaan varsinaisesta uunista varmistaen turvallisuuden.

Voiko kauttanne vuokrata myös kuljettajan?

Kyllä. Voit vuokrata kauttamme myös paljuvenekapteenin, joka hoitaa veneen turvallisen kuljettamisen ja vastaa turvallisuudesta kaikissa olosuhteissa. Lisävuokra kapteenin osalta on 60eur/2h risteily. Maksimi henkilömäärä tuolloin 1 kapteeni + 6 henkilöä.

26 comments on “Usein kysyttyäAdd yours →

 1. Hei!

  Onk paljuveneel pakko seilat vaa aurajoes vai voik sitä saara laina jostai muualt ku katarina kyljest?

  1. Moi Sven,

   Kene kyljest toivoisit paljuvene löytyvä? 😉 Katarina o erinomaine paikka Turuus, tervetuloa!

  1. Paljuvenekapteeni on henkilökuntaamme ja vastaa vieraiden turvallisuudesta ja paljuveneen ohjaamisesta koko risteilyn ajan. Paljuvenekapteenin voi varata tilauksen yhteydessä. Lisätietoja 044-974 8474

  1. WC-tilat löytyvät molemmista lähtöpaikoista joten pienin pit stop ”varikolla” ja takaisin risteilemään.

  1. Moi Seppo,

   Jokaista risteilyä varten täytetään paljuvene puhtaalla vesijohtovedellä sekä Helsingissä, että Turussa.

   t. Paljuvenekapteeni

 2. Moro. Omia alkoholijuomia saa juoda veneessä, mutta pitääkö kuskilla olla 0-toleranssi alkoholin suhteen?

  1. Moro, omat juomat saavat olla mukana ja suosittelemme vahvasti aina kuskin 0-toleranssia. Mikäli haluatte nauttia elämyksistä ilman huolta, voitte varata Paljuvenekapteenin kipparoimaan.

 3. Onko Helsingissä mahdollista päästä saunomaan paljuveneilyn jälkeen, Venuu-sivuilla oli maininta sellaisesta?

  1. Moi, kiitos tiedustelusta. Helsingin Paljuveneen sauna on erikseen varattavissa. Tiedustelut ja lisätiedot löytyvät facebookissa White Sand Boat nimellä. Toistaiseksi pelkkää saunaa ei ole varattavissa vaan kokonaisuus joka pitää sisällään myös laivan muita tiloja.

 4. Hei, Suomen kesä kun tunnetusti on säiden puolesta ailahtelevainen, niin saako paljuveneen varata säävarauksella? Eli toisin sanoen, saako varauksen peruuttaa jos on kylmä tai sataa?

  1. Hei Milla, Paljuveneellä liikkuminen on sitä upeampi elämys mitä kylmempi sen ympärillä vallitseva ilma on. Paljuveneessä lämpötila on aina +38c joten tältä osin teidän ei tarvitse huolehtia kelien puolesta. Mikäli sadekeli yltyy ukkosmyrskyksi tai muutoin muuttuu mahdottomaksi risteillä – peruutamme risteilyn ja katsomme uuden ajankohdan. Mikäli yrityksistä huolimatta uutta aikaa ei löydy, palautamme rahat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *