palju

Näytetään ainut tulos

0 comments on “paljuAdd yours →

 1. Hei!

  Onk paljuveneel pakko seilat vaa aurajoes vai voik sitä saara laina jostai muualt ku katarina kyljest?

  1. Moi Sven,

   Kene kyljest toivoisit paljuvene löytyvä? 😉 Katarina o erinomaine paikka Turuus, tervetuloa!

  1. Paljuvenekapteeni on henkilökuntaamme ja vastaa vieraiden turvallisuudesta ja paljuveneen ohjaamisesta koko risteilyn ajan. Paljuvenekapteenin voi varata tilauksen yhteydessä. Lisätietoja 044-974 8474

  1. WC-tilat löytyvät molemmista lähtöpaikoista joten pienin pit stop ”varikolla” ja takaisin risteilemään.

  1. Moi Seppo,

   Jokaista risteilyä varten täytetään paljuvene puhtaalla vesijohtovedellä sekä Helsingissä, että Turussa.

   t. Paljuvenekapteeni

 2. Moro. Omia alkoholijuomia saa juoda veneessä, mutta pitääkö kuskilla olla 0-toleranssi alkoholin suhteen?

  1. Moro, omat juomat saavat olla mukana ja suosittelemme vahvasti aina kuskin 0-toleranssia. Mikäli haluatte nauttia elämyksistä ilman huolta, voitte varata Paljuvenekapteenin kipparoimaan.

 3. Onko Helsingissä mahdollista päästä saunomaan paljuveneilyn jälkeen, Venuu-sivuilla oli maininta sellaisesta?

  1. Moi, kiitos tiedustelusta. Helsingin Paljuveneen sauna on erikseen varattavissa. Tiedustelut ja lisätiedot löytyvät facebookissa White Sand Boat nimellä. Toistaiseksi pelkkää saunaa ei ole varattavissa vaan kokonaisuus joka pitää sisällään myös laivan muita tiloja.

 4. Hei, Suomen kesä kun tunnetusti on säiden puolesta ailahtelevainen, niin saako paljuveneen varata säävarauksella? Eli toisin sanoen, saako varauksen peruuttaa jos on kylmä tai sataa?

  1. Hei Milla, Paljuveneellä liikkuminen on sitä upeampi elämys mitä kylmempi sen ympärillä vallitseva ilma on. Paljuveneessä lämpötila on aina +38c joten tältä osin teidän ei tarvitse huolehtia kelien puolesta. Mikäli sadekeli yltyy ukkosmyrskyksi tai muutoin muuttuu mahdottomaksi risteillä – peruutamme risteilyn ja katsomme uuden ajankohdan. Mikäli yrityksistä huolimatta uutta aikaa ei löydy, palautamme rahat.